Högkvalitativa MC-posters från My Motor Poster. Tavlor och posters med unika tryck på just din motorcykel

Ett enkelt koncept med ett unikt resultat. Konceptet passar perfekt på Hojstyling.se då vi vet att våra kunder värnar om och älskar sina motorcyklar. Genom att fota din MC och ladda upp bilden på vår hemsida så skapar en grafiker på My Motor Poster just din unika motorcykel-tavla. Välj mellan flera olika designer och storlekar för att passa just din MC och smak. Leveranstid 5-8 arbetsdagar.

Visar alla 4 resultat

My Motor Poster – Personlig MC-Poster – ACTION

458.00 kr560.00 kr
Föreviga din älskade motorcykel på ett unikt tryck. Med ACTION-postern får du din MC i en konstnärlig och action-fylld version som ger din mc ett kraftfullt uttryck. Ladda upp en bild på din mc tagen i profil och fyll i den text du vill ska pryda tavlan. Denna poster är detaljrik och tar fram skönheten i din motorcykel.
Välj alternativ

My Motor Poster – Personlig MC-Poster – RETRO

611.00 kr713.00 kr
Föreviga din älskade motorcykel på ett unikt tryck. Med RETRO-postern får du din MC i en tecknad version med äkta retrostil som läggs på en bakgrund med vintage-effekt. Ladda upp en bild på din mc tagen i profil och fyll i den text du vill ska pryda tavlan. Denna poster är detaljrik och tar fram skönheten i din motorcykel.
Välj alternativ

My Motor Poster – Personlig MC-Poster – VINTAGE

458.00 kr560.00 kr
Föreviga din älskade motorcykel på ett unikt tryck. Med VINTAGE-postern får du din MC på en poster med dova toner i vacker akvarelleffekt. Ladda upp en bild på din mc tagen i profil och fyll i den text du vill ska pryda tavlan. Denna poster är detaljrik och tar fram skönheten i din motorcykel.
Välj alternativ

My Motor Poster – Personlig MC-Poster – SKETCH

611.00 kr713.00 kr
Föreviga din älskade motorcykel på en personlig poster. Med SKETCH får du din MC tryckt med ett skissmotiv med följsamma drag och en design som lyfter fram linjerna på din MC. Ladda upp en bild på din mc tagen i profil och fyll i den text du vill ska pryda tavlan.
Välj alternativ