Äntligen en smidig mobilhållare för MC!

“Äntligen en smidig mobilhållare anpassad för motorcykel!” Så skriver en av våra kunder om SP-Connects hållare för mobiltelefon anpassad för MC till oss på Hojstyling.se. I detta inlägg visar vi hur smidigt nya SP-Connect mobilfäste fungerar samt hur enkelt det är att fästa den på din custom, sport, touring, adventure, enduro eller annan MC.

Många är vi som länge letat med ljus och lykta efter en mobilhållare till motorcykel som både är stabil och ger möjlighet att snabbt och enkelt kunna avlägsna telefonen ur fästet. En kombination som tills nu inte varit helt självklar. Med denna lösning avlägsnar och monterar du mobilen i fästet på endast en sekund och har dessutom möjligheten att använda telefonen när den sitter i fästet.

Tre fördelar med SP-Connect MotoMount mobilhållare till motorcykel:

 1. Användarvänlig och smart konstruktion som är enkel att montera och använda på alla sorters MC.
 2. Du fäster och tar av mobiltelefonen från motorcykeln på endast 1 sekund.
 3. Fäste i mycket hög kvalitet som tar upp vibrationer och ger bra läsbarhet på mobilens display under färd.

Mobilhållaren finns med modellanpassade och stöt-tåliga skal med perfekt passform till följande mobiltelefoner:

Apple
iPhone 5
iPhone 5S
iPhone 5E
iPhone 6
iPhone 6S
iPhone 7
iPhone 8
iPhone 6+
iPhone 6S+
iPhone 7+
iPhone 8+
iPhone X
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone 11

Samsung
Galaxy S7
Galaxy S7 Edge
Galaxy S8
Galaxy S8 Plus
Galaxy S9
Galaxy S9 Plus
Galaxy S10
Galaxy S10 Plus
Galaxy S10E

Universal fästplatta till alla mobiltelefoner
Om du har en telefon som inte finns i listan över kan du använda den universala fästplattan som med hjälp av självhäftande tejp av högsta kvalitet (3M) fästes på baksidan av telefonen eller andra apparater med platt baksida.

 


Hur fungerar denna universala mobilhållare till MC?

Mobilhållarens infästningsarm
Själva mobilhållaren är en CNC-fräst aluminiumarmatur med två ledade punkter vilket ger 360° infästningsmöjligheter så att du vinkla mobilen så den passar in på vinkeln på just ditt styre. Själva armen monteras på styrröret med en integrerad klämma som passar MC med styren vars ytterdiameter mäter mellan 22mm och 32mm. Innerdiametern på armens infästning kan justeras ner med hjälp av medföljande hylsor. Armens infästningsplatta tar upp motorcykelns vibrationer gör att ge bästa möjliga läsbarhet på displayen när din MC är igång.

Mobiltelefonens skal
Själva skalet är vad som håller mobiltelefonen i hållaren. Ett skal med perfekt passform och hål för alla uttag och funktioner som behövs. Skalet är designat för att tåla stötar och ser såpas bra ut att man gärna har det för vardagligt bruk även när mobilen inte sitter på motorcykeln. På baksidan sitter ett integrerad hon-anslutning som man stoppar i armens han-anslutning och vrider runt 90° för att snabbt och smidigt fästa telefonen i fästet. Fästet låser telefonen i låst läge med ett litet klick och man avlägsnar enkelt telefonen med motsatt rörelse.

Vattentåligt silikonskal
I paketet ingår ett vattentåligt (stänktåligt) silikonskal som man enkelt trär över framsidan av mobiltelefonen vid regnskur eller Adventure-äventyr för att skydda mobiltelefonen mot damm och vattenstänk. Mobiltelefonens touchfunktion går att använda även med stänkskalet monterat.

Detta ingår i ett kit med mobilhållare för motorcykel:

Såhär monterar du SP-Connect Moto Bundle mobilhållare till MC

Guide för montering av mobilhållare på motorcykel:

 1. Vid behov av diameterreducering, välj den hylsa som passar bäst på ditt styre och montera klämman (dra åt bultarna lätt till en början).
 2. Justera in till optimal vinkel för mobiltelefon genom att justera de två ledade punkterna samt klämman till en bra kombination.
 3. Provmontera mobiltelefon för att säkerställa att vinkeln är korrekt sett från förarpositionen.
 4. Dra åt alla bultar. Var försiktig så du inte överdrar då det är aluminiumgängor.

 

 

 

SP-connect Stem Mount till motorcykel av typ clip-on

För dig som har MC av typ sport, sport-touring finns samma typ av mobilhållare som du istället för styrröret monterar i styrkronans hålrum med hjälp av en expanderadapter. Du hittar den HÄR!


Mobilhållare för smala rör och tvärstag

Nu finns även SP connect som hållare för smalare rör såsom “fågelpinnen”, det där tvärstaget som stabiliserar styret på en MC. Det kan givetvis fästas på rör med liknande diameter, såsom backspegel eller liknande. Fungerar på rör med diameter mellan 10 och 17mm. Du hittar den HÄR!


Mobilhållare för montering med sugkopp i exempelvis bil eller båt

SP-Connect har även en anpassad hållare för montering med sugkopp i till exempel rutan på bilen, i båten eller annan plan yta. Enkel att montera och du kan använda samma mobilskal som ingår till MC-fästet. Det är endast sugkoppsfästet du får levererat. Samma smidiga infästningslösning som på din MC kan du också få till bilen, båten eller i hemmet. Du hittar sugkoppsfästet i listan HÄR!

   

 

Klicka här för att komma direkt till produkten för montering på styrrör – SP Connect – MotoMount Mobilhållare för MC
Klicka här för att komma direkt till produkten för montering på sportstyre av typ clip-on – SP Connect – StemMount Mobilhållare för MC

Här hittar du fler tillbehör till mobilhållaren till bil, båt, cykel och liknande aktiviteter!

Vad tycker du om SP-Connect? Låt oss veta!

Rea!
899.00 kr1,099.00 kr

4 tankar på “Äntligen en smidig mobilhållare för MC!

  • Niclas says:

   Hej! Tack för din förfrågan. SP-Connect kommer ta fram detta paket (MotoBundle) till S20 nu under Juni månad. Det kommer dyka upp i shoppen så snart det finns tillgängligt! Ha en fin tisdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *